Amarachi

Auteur: Amarachi

Hallo, ik ben Amarachi.

Ik ben 11 jaar oud en ik zit op de basisschool Veerkracht. Dit is de postcode van onze school: Slotermeerlaan 160, 1963 JW Amsterdam.

Onze school lag eerst in Geuzenveld, want de school werd vernieuwd. Nu is de school super mooi en nieuw, maar ik mis het oude gebouw. Niet die van Geuzenveld, maar het gebouw dat verbouwd werd. Het was echt een gezellige plek en ik was er super blij mee!

Ik heb een broer, zus en een broertje. Ik ben goed in voetbal en turnen en ik ben ook al een beetje bezig met model. Ik weet nog niet naar welke middelbare school ik wil gaan. Ik twijfel een beetje tussen Hubertus & Berkhoff en het Zuiderlicht college, maar ik maak vast wel een keuze.

Maar nu wil ik het een beetje hebben over de buurt. De buurt is heel erg veranderd en de mensen tegenwoordig ook. En de kinderen waren heel erg beleefd, maar nu is dat veel minder. Ik zou zelf ook willen dat de oude generatie weer terug zou komen. Het afval op straat gaat ook helemaal niet goed. Ik zou echt graag in 1980 willen zijn. Ik vind de kledingstijl en het haar super mooi. Maar ik ben ook blij dat ik hier mag zijn en dit naar jullie kan versturen! Ik mis ook veel kinderen die op deze school zaten en ik ga zeker als ik van school af ga deze school missen. Dat zijn de juffen en meesters, de kinderen en de sfeer die ik ga missen.

Ik hoop dat jullie genoeg informatie hebben en hoe ik kijk naar deze buurt.

Doeg.