Valentina

Auteur: Valentina

Hallo, ik heet Valentina. Ik heb en zus en geen broers. Ik weet al, denk ik, wat ik wil worden. Iets met computers of zo denk ik. Ik zit in groep acht en mijn school ligt op de Slotermeerlaan 160 in Amsterdam. De school heet Veerkracht.

Eerst was deze school ergens anders, in Geuzenveld, want we wilden onze school verbouwen. Nu is het af en zondag nog ga ik naar de kerk, want dat is ook in de buurt van mijn school. Dat is ook heel fijn van deze buurt, want ik woon dicht bij mijn kerk bij school en ook bij Plein 40-45. Soms ga ik met wat vrienden naar Plein 40-45, want een vriendin van mij woont dicht bij mijn buurt, dus bij Plein 40-45. Daar gaan we dus nar toe. Een ander meisje woont in Geuzenveld. Ik ga soms ook met haar naar Plein 40-45. Ik ga ook op willekeurige dagen met mijn zus of mijn vader en moeder. Daar is ook een park met een groot grasveld waar ik met mijn neefje of met mijn hond ga spelen. Elke vrijdag komt mijn neefje bij mij spelen. Dan gaan we naar buiten om op het grasveld te voetballen, maar ik ben niet goed in voetballen. Ook gaan we dan even rennen met mijn hond. Zo is het leven als je woont bij Plein 40-45.