Speeltuin en Avondvierdaagse in beeld

Auteur: Megan

Fotoreportage van Megan die ons laat meekijken en meewandelen.

Mijn speeltuin wie, wat, wanneer, waar Bij alle speeltuintjes wordt er wel iets gesloopt, dat vind ik heel jammer, maar we hebben er toch nog plezier mee gehad.  Foto: 13 mei 2007

Mijn speeltuin wie, wat, wanneer, waar Bij alle speeltuintjes wordt er wel iets gesloopt, dat vind ik heel jammer, maar we hebben er toch nog plezier mee gehad. Foto: 13 mei 2007

Gepubliceerd: 16 juni 2007

Bekijk meer afbeeldingen

Avondvierdaagse Op het pad dat van Osdorp naar Geuzenveld loopt achter de sportvelden van Ookmeer. Foto: 6 juni 2007 Avondvierdaagse op het pad dat van Osdorp naar Geuzenveld loopt achter de sportvelden van Ookmeer. We liepen ook door onze buurt, het was heel erg druk, maar toch was het heel erg leuk.  Foto: 6 juni 2007

Avondvierdaagse Op het pad dat van Osdorp naar Geuzenveld loopt achter de sportvelden van Ookmeer. Foto: 6 juni 2007 Avondvierdaagse op het pad dat van Osdorp naar Geuzenveld loopt achter de sportvelden van Ookmeer. We liepen ook door onze buurt, het was heel erg druk, maar toch was het heel erg leuk. Foto: 6 juni 2007