Bril West op Plein '40-'45

Slotermeer

Het is zomers, dus moet er een nieuwe zonnebril gekocht worden. En dat kan bij Bril West op Plein '40-'45. Het is onze vaste opticien, hier wordt kwaliteit verkocht, goed advies gegeven en de vriendelijkheid staat op nummer één.

Moderne winkel Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 9 mei 2008

Historie

Marijke en Jan hebben de zaak in 1969 opgericht. Hans raakte door zijn zwager in het vaak geïnteresseerd en werd opticien in 1971 en kwam in de winkel werken. Helaas is Jan in 1997 overleden; Marijke en Hans gingen samen verder.
Sinds 2001 hebben Hans en Linda de zaak overgenomen maar Marijke blijft in de zaak, het is zo gezellig in het familiebedrijf!

In 2000 werd het winkelcentrum gebouwd , de winkels aan de buitenkant moesten groter worden, dat wilde Hans niet, het was immers groot genoeg. In 2007 werden de plannen herzien en er werd toch besloten om uit te breiden; het is prachtig geworden.

Veranderingen in de buurt?

"Ja", zegt Hans, "tijdens de renovatie van de markt werd het wat stiller hier maar sindsdien is het alléén maar in een stijgende lijn gegaan.
Wij hebben klanten van allerlei nationaliteiten en welke bril men ook kiest, 'een klant is hier koning' en ... het klopt wel met de familienaam: Koningen.
In 2009 wordt ons 40- jarig jubileum gevierd, echt om naar uit te kijken!
Als zelfstandig optiekbedrijf is kennis en service heel erg belangrijk, dat is nu al zo en het zal in de toekomst zeker zo blijven."

Hans, Linda en Marijke, ik hoop jullie nog lang te blijven ZIEN.

De klant is koning Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 9 mei 2008

Gebundelde kennis en klantvriendelijkheid Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 9 mei 2008

j.g. de jong

klant

hier een reactie van hans de jong,wij woonden in zuid en nu bij de oost oever, wij liepen naar ah en mijn glas viel uit mijn bril wij naar brilwest
en maakte het direct, en nu heb ik ook bij hun een nwe bril gekocht
en nog steeds tevreden, en ik denk dat mijn vrouw het ook gaat doen
een nwe bril dan of glazen,grt van hans

avicenna

binenkort nieuwe glazen en/of montuur

Ik kom eind van dit jaar aan het Confuciusplein wonen en één van mijn eerste doelstellingen is dan ook een bezoek aan jullie mooie winkel.
Tot ziens dit jaar.

null