Eten bij Het Zonnetje

Geuzenveld-Slotermeer

Een lekker buurtinitiatief

Heerlijke soep Foto: Shirley Brandeis, 29 oktober 2008

Een idee van bewoners was het, een eigen buurtrestaurant. Woensdagavond 29 oktober 2008 vond het diner van bewonersrestaurant Het Zonnetje voor het eerst plaats.
Dankzij gulle giften van Albert Heijn, het stadsdeel, Wijkalliantie en het NOVA College, dat een fraaie locatie nabij de schoolkeukens beschikbaar stelde. Daar willen de bewoners graag voortaan eten, bleek uit de stemming over de permanente plek van hun restaurant.

Dit keer stond er hareira- en pindasoep, Surinaamse rijst, salade en ijs met vruchten op het menu. Het menu voor de volgende keer is nog een verrassing. De datum ook. Als alles goed gaat, willen de organiserende bewoners van Het Zonnetje straks iedere maand een diner regelen voor en met hun buurtgenoten.

Gepubliceerd: 19 november 2008

Eten op een fraaie locatie Foto: Shirley Brandeis, 29 oktober 2008