Mister Tea

Verteller: Collin
Collin en mister Tea Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 11 januari 2009

"Do you like my dog, hij is mijn enige vriend, de meest betrouwbare die jij kunt bedenken.."
Mister Tea, wat een rare naam toch..."Nou het is simpel het was een stripfiguur en mijn hond drinkt thee dus..."

Collin is een dakloze uit Londen, hij heeft zo'n beetje overal gewoond in de wereld, is muzikant, speelt mondharmonica.
Hij heeft deze 'kraakboot' gevonden bij de Blauwvoetstraat en daar geniet hij van de natuur. De boot verwarmen? "Jawel, met een oude gasfles die opengezaagd is en daarin allerlei afvalhout, die krijg ik van de bouwvakkers!"
En wat is er met deze stoel dan? "Nou, die heb ik gemaakt voor een vriend van mij, hij kan niet meer lopen dus rij ik hem rond. Toen ik naar Nederland kwam ontmoette ik een fantastische persoon, Herman Brood. Met hem heb ik muziek gespeeld én het beroemde schilderij gemaakt met mijn fiets! Jawel, zo'n groot doek op de grond, potten verf erover gieten en rijden maar. Wij hebben 3 uur lang zo'n plezier gehad."

Op deze zeer koude dag geeft zo'n ontmoeting veel warmte.

De 'kraakboot' Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 11 januari 2009

Wim

mister Tea

Mooie foto en verhaal. Gelukkig heeft hij een heel trouwe vriend die veel warmte zal geven. Groeten Wim

Verplaatst

Drie reacties die hier niet thuishoren zijn verplaatst naar de rubriek KZC (klagen Zonder Censuur).