Landelijk Osdorp

Auteur: Jo

Voor de cursusgroep Osdorp van Computerwijk (module Geheugen van West) schreef Jo een kort verhaal.

Osdorperweg met links 860 en 858 (de witte twee-onder-1-kap-huisjes) en rechts 856 wie, wat, wanneer, waar Op 860 en 858 heeft Jo gewoond en op 856 woont de zoon van Jo nu - Foto: 19 november 2009

Ik ben geboren en getogen in Diemen en toen ik in 1957 getrouwd ben zijn wij zijn op de Osdorperweg, in Amsterdam-Osdorp gaan wonen. Daar hebben we 48 jaar heerlijk gewoond, het is er nog zo landelijk.
We woonden eerst op nummer 860 en mijn schoonouders op 858, toen zij verhuisden zijn wij op 858 gaan wonen en onze zoon bleef in ons oude huis. Hij woont nu in een prachtig vrijstaand huis op 856.
Nu wonen we op de Pieter Calandlaan in een appartement; alles gelijkvloers. De gezelligheid van onze buren mis ik wel, dat heb je niet in een appartement, maar voor de rest wonen we daar ook heerlijk en we hopen daar nog heel lang te wonen.

Lieve mensen,

We zijn druk bezig geweest om weer wat te leren,
Het is leerzaam, wel moeilijk, maar we komen er toch,
Heel interessant wat we nu allemaal kunnen.
En dat hebben te danken aan Carry en Dick,
met veel geduld voor ons: bedankt!.

Jo

Klik hier voor alle verhalen van de cursusgroep van Jo.

natasja boons

hartstikke leuk

beste Jo,
hartstikke leuk om zo weer een verhaal terug te lezen op het Geheugen van West en goed te horen dat er onder de bezielende leiding van Dick en Carry weer zulke mooie verhalen worden gepubliceerd! Ga zo door! Ga je ook door naar de cursus dubbelklik XL?
vriendelijke groeten,
Natasja Boons