Een traantje wegpinken

7 Fans

Deze recente reactie op 'Osdorp toen jaren 60', een verhaal uit de verhalenwedstrijd van 2006 willen wij u niet onthouden

Heb effe een klein traantje weg lopen pinken, ben al heel veel jaren weg uit Osdorp, maar als je van een ieder hun verhaal leest, dan komen de herinneringen van mijn jeugd weer heel duidelijk voorbij.
Ik woonde in de Reimerswalstraat, maar was meestal in de Steelvlietstraat te vinden; hangen op het bankie met Gerry de Roo ,Gino de vries, Erik Hopman, Eddy en nog veel meer.
Weet nog 's nachts om 12.00 uur Luilak vieren en achterna gezeten worden door de politie op het Osdorpplein.
En naturlijk het karretje, Elvy, waar we onze 1e plaat kochten (bestaat nu nog) en op mijn 12e kind aan huis bij KWAK.
Buurthuis Osdorp was aan het eind van de Reimerswaalstraat en wij hadden een onderkomen DE PANDAROSA, konden we lekker hangen.
Nu ben ik 52, woon in Gouda, wijk is inmiddels helemaal gesloopt en het oude Osdorp zit in mijn jeugd.

Lees hier het verhaal 'Osdorp toen jaren 60'.