Opening Dock Land

Dockland 2006 1 Foto: 8 juli 2006, Shirley Brandeis

Foto's van de opening van Dock Land op zaterdag 8 juli 2006. Dit braakliggend terrein aan de Sam van Houtenstraat (vlakbij het Lambertus Zijlplein) is toegankelijk gemaakt. Nu kunnen er gedurende de hele zomer recreatieve activiteiten worden gehouden door organisaties van in en in het stadsdeel. Het Dock Land is opgedeeld in een geasfalteerd veld, bouwlandje en een beach-area. Het geasfalteerde veld is voor sport en spel. Op het bouwland wordt creatief gebouwd. De beach-area staat in het teken van strandsporten.

Alle activiteiten en optredens op deze Dock Lands zijn gratis voor bewoners en worden speciaal in vernieuwingsbuurten georganiseerd om deze buurten tijdens de vernieuwing schoon, heel en veilig te houden.

Zaterdag 8 juli werd het terrein officieel in gebruik genomen en hield het Wijkweb er haar Zomerfeest en werd er het Surinaamse Keti Koti gevierd.

Gepubliceerd: 10 juli 2006

Dockland 2006 2 Foto: 8 juli 2006, Shirley Brandeis