Actief Geuzenveld in beeld

Auteur: Megan

Een gevarieerde fotoreportage over sportieve en andere activiteiten door onze fotografe Megan

Sportpark Ookmeer: C-spelen van de Amsterdamse Atletiek Combinatie (AAC) op 26 augustus 2007 Spannende wedstrijden, gelukkig mooi weer en een heleboel belangstelling.

Het Rosarium op 6 september 2007: de P.J. Troelstraschool bestaat dit schooljaar al 50 jaar en dit was de sponsorloop om geld in te zamelen voor de feestweek.

Geuzenveld-festival op zaterdag 8 september 2007 op het Lambert Zijlplein: een workshop percussie (trommelen) met veel lawaai, maar het werd steeds mooier.

Geuzenveld-festival op zaterdag 8 september 2007 op het Lambert Zijlplein: overal stonden tenten om kleine cursussen of spelletjes te doen.

Geuzenveld-festival op zaterdag 8 september 2007 op het Lambert Zijlplein: een "collega" van het Geheugen van West; het was leuk om elkaar te ontmoeten.

Kijk ook eens bij de andere fotoreportages van Megan.

romy kiszer